Barnehagens inneareal

Vi ønsker alle velkommen til å hilse på, både store og små i vår barnehage;

1. Etasje

Oppholdsrom
Dette er et ganske stort rom som benyttes til fellessamlinger. Måltid, lek og andre aktiviteter. Her finnes en mengde spill, puslespill, duplo, dyr o.s.v.

Kjøkken- , dukke- og utklednigsrom
Her lages det til mange måltider i løpet av en dag. Maten er av plast, men gir inspirasjon til kafélek og rollelek. Det er også god plass til dukkelek med vogner, vugge og mye klær. Utkledingsklær av alle slag er det også å velge i.

Med møbler som lett lar seg flytte på ommøblerer vi titt og stadig til barnas fornøyelse.

Lekekrok
En egen krok med bord og benker som inviterer til bordaktiviteter og hyttebygging. Tidligere lesekrok, men bøkene har nå fått et nytt hjem. Her kan vi henge for gardin ved døråpningen for å få det ekstra spennende.

Ballbasseng
Kanskje barnehagens mest populære sted. Sklie ned i ballbasseng. Dette fenger både store og små.

Garderobe
Vi har 2 garderober for barna, der den ene har plass til barnervogner.

Kjøkken
Kjøkkenet vårt. Vi benker oss rundt bordet og lager mye god mat sammen med barna.

Krok for de minste
Vi har også et eget hjørne for de yngste barna der det er egne leker som passer deres ønsker og behov. Der er det egen kosekrok med madrass og en liten sofa.

Duplokrok
Her har vi en egen plass med stoler og bord der det kan bygges med klosser som passer for både store og små. Her skapes det mange flotte byggverk.

2. Etasje
Her har de eldste barna mulighet til å leke uten de yngre barna rundt seg. Her er det togbane, smålego, dinosaurer og dukkehus.