×

Uteområde

Velkommen inn til vårt uteområde:

Vi har stor tomt med utfordringer for alle. Her er vår flotte borg med spiralsklie, fuglereirhuske og stor sklie på haugen.

 Vi har også et eget huskestativ for de minste. På bildet er også fuglevippa vår og ei vippe på fjær, "spillopphøna". Mange ting å finne på alene eller sammen med andre.

 Karusellen er populær og trener likevektssansen. På bildet er også båten vår, som inspirerer til rollelek og mange turer til fjerne himmelstrøk og fjerne land. I bakgrunnen skimtes også en klatrevegg, ei vippehuske og en mindre borg for de som ikke klarer å komme opp i den store borgen. Her er det bare å velge. Skuret i bakgrunnen er fylt med sykler, motorykler, traktorer, hengere av alle slag som  blir flittig brukt av både store og små.

 Skli eller huske - mer å gjøre

Vi har en kunstig anlagt haug med et stort rør inni. Her kan man gjemme seg litt bort eller skli ned. Vi har også husker for de store barna.

 Gapahuk

Helt i det ene hjørnet har vi en gapahuk som vi også kan benytte oss av. Noen ganger med klare mål og andre ganger er det lekens svingom som dit oss fører.