Barnehagen 1.etg

Barnehagen ble pusset opp sommeren 2016.

Vi ønsker alle velkommen til å hilse på, både store og små i vår barnehage;

Oppholdsrom
Dette er et ganske stort rom som benyttes til fellessamlinger. måltid, lek og andre aktiviteter. Her finnes en mengde spill, puslespill, duplo, dyr o.s.v.

Kjøkken, dukke og utklednigsrom
Her lages det til mange måltider i løpet av en dag. Maten er av plast, men gir inspirasjon til kafélek og rollelek alikevel. Det er også god plass til dukkeleken med vogner, vugge og mye klær. Utkledingsklær av alle slag er det også å velge i.

Med møbler som lett lar seg flytte på ommøblerer vi titt og stadig til barnas fornøyelse.

Lekekrok
En egen krok med sofa og puter som invitrer til masse lek. Tidligere lesekrok, men bøkene har nå fått et nytt hjem. Her kan vi henge for gardin ved døråpningen for å få det ekstra spennende.

Ballbasseng
Kanskje barnehagens mest populære sted. Sklie ned i ballbasseng. Dette fenger både store og små.

Garderobe
Vi har 2 garderober for barna.

Garderobe

Kjøkken
Kjøkkenet vårt. Vi benker oss rundt bordet og lager mye god mat.

Krok for de minste                                                                       Vi har også et eget hjørne for de minste barna der det er egne leker som passer dems behov. Der er det egen kosekrok med madrass og en liten sofa.

Duplokrok

Her har vi en egen krok med stoler og bord som det er større lego som passer både for store og små.